Selecteer een pagina

Over mij

Ordenique | Margriet van Tol

Waarom Virtueel Assistent?

Ik vind het leuk om de helpende hand te bieden, om veel verschillende dingen te doen en zo mijn ervaring op zo veel mogelijk manieren in te zetten. Als Virtueel Assistent kan ik andere ondernemers ondersteunen in het opzetten en verder uitbreiden van hun bedrijf. Ik vind het leuk om evenementen te organiseren, zaken op een rijtje zetten, roosters op te stellen en websites te ontwerpen en onderhouden. Als virtueel assistent ontmoet ik interessante mensen die ik ondersteun in het het opzetten en/of uitbreiden van hun bedrijf. Ik help ondernemers hun bedrijf op efficiënte wijze te leiden en samen met hun bedrijf te groeien.

EHBO

Een van mijn interesses is EHBO. In 1997 heb ik voor het eerst een EHBO cursus gevolgd. In de loop der jaren ben ik bij verschillende verenigingen aangesloten geweest. Op dit moment ben ik lid van de EHBO vereniging Kralingseveer, waar ik ook een bestuursfunctie vervul.

Muziek | Ordenique

Creatief

Inkt, verf en papier mogen zich ook verheugen in mijn oprechte interesse. Niets leukers dan de verschillende mediums met elkaar te combineren en je heerlijk uit te leven – je ziet dit terug in de banners die op deze website gebruikt zijn. Alleen lastig dat ik dan soms opeens blauwe vingers heb, van de soort die je er gewoon met geen mogelijkheid meer af krijgt. En dan net op het punt sta kennis te gaan maken met een nieuwe klant… Je bent gewaarschuwd 🙂

Eerste Hulp | Ordenique

MuziekFestival

Er is ook altijd veel van mijn tijd in de muziek gaan zitten. Ik heb jarenlang in verschillende koren gezeten, de stijl varieerde van klassiek tot popmuziek. Tijdens de pandemie is daar flink de klad in gekomen, maar ik ben nog wel betrokken bij de organisatie van het Zuidplas MuziekFestival in de gemeente Zuidplas.

Creatief | Ordenique

Kom je regelmatig een paar uur tekort?

Open chat
Kennismaken?
Scan de code
Ordenique | Virtueel Assistent
Hallo, hoe kan ik je helpen?